Gamla headern



Nu var det dags att byta bort det gamla mot det nya. Den platta mage ni ser på bilden finns inte längre - istället har jag blivit ganska stor. Bebis är nu i vecka 31 ca 40 cm lång och tar väldigt mycket plats. Vågar knappt tänka på att den skall vara kvar i 2 månader till och bli över hela 50 cm lång!


Är det lagligt att vara såhär dålig på att blogga?

Jag ber om ursäkt.
Efter att vi blev av med internet i 2 månader har jag vart riktigt kass på att ta upp bloggandet igen.
Och det har hänt massor!
Jag är nu i vecka 30+2 och har blivit mycket större. Bebisen sparkar känns inte som små fjuttar längre - nu rör sig hela magen!

Jag är oerhört nyfiken på vem den lilla parveln är, hur den ser ut och om det verkligen stämmer att den inte gillar duschslangen (varje gång jag duschar börjar den sparka för fullt). Jag är nyfiken på hur den ser ut, om det är en Ludvig eller Evelyn och om han har fått mitt röda hår eller pappas blonda.

Jag trodde att vi skulle få se bebis på ultraljud en gång till innan förlossningen men det visade sig att RUL:et i v.18 var det sista. Himlans trist. Men vi har fina minnen och tre bra kort därifrån, och bebis känner jag varje dag.

Hittils har jag gått upp ca 13 kg. Känns rätt okej. Har dock aldrig varit såhär stor, men som min bror säger "det är normalt".

RSS 2.0